ÜRÜNLER

Multimedya Akaryakıt Pompası Vision X Serisi

Teknolojik gelişmelere paralel olarak müşteri beklentileri artıyor. Beklentilerdeki artış ve kar marjlarındaki azalma rekabet koşullarını zorlaştırıyor. Şirketlerimizi müşterilerin gözünde öne çıkartacak ve fark yaratacak çözümler üretmemiz gerekiyor. Ön sahadaki müşteri ile temas noktanız olan akaryakıt dispenserlerinin önemi gün geçtikçe artıyor. İşte bu noktada Vision Serisi pompalar devreye giriyor. 

Vision Serisi multimedya dispenserleri müşterilerinizle olan iletişimin daha etkili olabilmesi için multimedya cihazlarıyla donatılarak interaktif bir pazarlama aracı olarak dizayn edilmiştir. 

Müşterileriniz; aradıkları adresi internet tabanlı çalışan haritalarımızın üzerinden bulabilir, online hava ve trafik durumu hakkında bilgi alabilir ve hatta puan ve hediye kazandıran kuponları pompa üzerinden alabilirler. 

Müşterilerinize güncel promosyon, kampanyalar veya güvenlik önlemleriniz hakkında bilgi verebileceğiniz gibi bu mecraları reklam amaçlı olarak da kullanabilir ve pazarlayabilirsiniz.

Müşterilerin istasyonunuza ait beğenisini arttırır
Müşterilerinizin araç depolarının dolumu sırasında geçirdiği zamandan keyif almasını sağlayarak, müşteri sadakatı ve beğenisi yaratır. mandan keyif almasını sağlayarak, müşteri sadakatı ve beğenisi yaratır.

Geri